Berna Abiş’ten şok karar! Başvurusunu geri çekti

AK Parti Gölcük Belediye Başkan aday adaylığı için adı geçen Berna Abiş’in  başvurusunu geri çektiği öğrenildi.

KADEM İl Temsilcisi, AK Parti  Büyükşehir ve Gölcük Belediye meclis üyesi olan Berna Abiş'in Gölcük Belediye Başkan aday adayı olup olmayacağı merak ediliyordu.

BAŞVURUSUNU GERİ ÇEKTİ

Resmi aday adaylık başvurusunu 10 Kasım Cumartesi günü yapan Berna Abiş, ani bir kararla başvurusunu geri çekti. Abiş'in genel merkez ile görüşme yaptıktan sonra böyle bir karar aldığı ve başvuru ücretinin kendisine geri ödeneceği öğrenildi.

12 Kas 2018 - 12:01 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.