Pekin yeşil ışık yaktı!

Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Pekin önümüzdeki aylarda gerçekleşecek olan oda seçimleri ile ilgili yeniden aday olmaya yeşil ışık yaktı

Ocak ayı itibari ile başlayacak olan oda seçimleri 31 Mart tarihine kadar bitmiş olacak.  Odalar da bu seçim takvimi öncesinde hareketlenmeye başladı. 870 üyesi olan Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda Başkan Ahmet Pekin önümüzdeki günlerde yapılacak olan kongrede yeniden aday olmaya yeşil ışık yaktı. Pekin sitemize yaptığı özel açıklamada “Bilindiği gibi oda seçimleri Ocak ile Mart ayı arasında gerçekleşecek. Şuan için takvim değil. Ama bu aylar içerisinde gerçekleşmiş olacak. Odayı kurduk ve başarılı olduk.  Herkes emek verdi. Bu kadar emek verdik. Adaylık sürecini yönetim kurulundan alınacak karar ile vereceğiz. Aday olduğumuzu söyleyip kongrede seçilirsek işimize devam ederiz.  Eğer seçilmezsek eşimi alıp tatile çıkarım” ifadelerini kullandı.

27 Eki 2017 - 11:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.