Kocaeli Valiliği önünde kendini yakacağını söyledi

Daha önce defalarca İzmit ilçesinde intihar girişiminde bulunan şahıs bu kez İzmit Kültür Tepesi’nden Kocaeli Valiliği önüne gelerek kendini yakacağını söyledi. Şahıs, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Kocaeli Valiliği önünde kendini yakacağını söyledi
Haber albümü için resme tıklayın

Nazım Özgün Erbulan

KOCAELİ VALİLİĞİ ÖNÜNDE KENDİNİ YAKMAK İSTEDİ

Edinilen bilgi ve iddialara göre daha önce İzmit Turgut Özal Köprüsü ve Adnan Menderes Köprüsü’nde defalarca intihar girişiminde bulunan Işık Çağlar C., bu kez İzmit Kültür Tepesi’nden elinde yanıcı madde olduğunu söylediği bir poşet ile Kocaeli Valiliği Hizmet Binası önüne gitti.

ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

İntihar edeceğini söyleyen şahsı önce valilikte görevliler ikna etmeye çalıştı. Bu sırada valilik önüne çok sayıda takviye ekip sevk edildi. Olay yerinde bulunan polisler, şahsın arkasını dönmesini fırsat bilerek müdahale etti. Gözaltına alınan Işık Çağlar  C. ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, polis soruşturma başlattı.

Kocaeli Asayiş haberleri için tıklayın

20 May 2019 - 11:36 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.