9 bin TL değerindeki kombileri 90 TL’ye satan hırsızlar yakalandı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde lojman inşaatından 9 bin TL değerinde 3 kombi çalarak binayı su basmasına neden olan ve kombileri 90 TL’ye hurdacıya satan 2 şüpheli, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Olay, İzmit Plajyolu Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımı tamamlanan lojmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre lojman inşaatından 3 adet kombi çalındığını, bu nedenle apartmanı su bastığını fark eden firma yetkilileri, durumu polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine inceleme başlatan İzmit Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çevrede yapılan MOBESE ve güvenlik kameraları incelemelerinde şüphelilerin kimlikleri tespit etti.

İncelemede şüphelilerden A.S. (22) isimli şahsın daha önce işlediği suçlardan dolayı yakalanarak gözaltına alındığı ve sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi. Y.T. (22) adlı ikinci şüpheli ise Körfez ilçesindeki iş yerine baskın yapan polis ekiplerince gözaltına alındı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Polis merkezine götürülen Y.T.’nin sorgusunda piyasa değeri 9 bin TL olan 3 kombiyi hurdacıya 90 TL karşılığında sattığı öğrenildi. Benzer suçlardan çok sayıda kaydı olduğu öğrenilen Y.T. tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

16 Kas 2018 - 14:35 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.