Tüpraş işçisi bugün iş bıraktı!

Petrol İş Sendikası ile TÜPRAŞ yönetimi arasında 12 Nisan'da gerçekleştirilen dokuzuncu toplu iş sözleşmesi oturumundan da sonuç çıkmamıştı. Yaklaşık 8 saat süren toplantı sonucunda toplu iş sözleşmesinde bulunan hiçbir maddede  anlaşma sağlanamadı.

Tüpraş işçisi bugün iş bıraktı!
Haber albümü için resme tıklayın

TÜPRAŞ işçisi Toplu iş sözleşme görüşmesi öncesinde geçtiğimiz hafta pazartesi günü fabrika önünde bir eylem yapmış ve yarım gün iş bırakmıştı. Ancak işçiler bu kez tam gün iş bıraktı.İşçiler  bugün tam gün iş bırakma eylemi yapıyor. Sabah 08:00 – 16:00 mesaisine gelen işçiler, fabrikalara girmedi. Gece 00:00 – 08:00 mesaisinde çalışan işçiler ise fabrikaların içinden çıkmadı. Akşam saat 16:00’ya kadar TÜPRAŞ’ taki işçilerin eylemleri devam edeceği öğrenildi.

ÇAY SİMİT İKRAM EDİLDİ

Tam gün iş bırakan işçiler fabrikanın önünde toplanırken, Petrol İş Sendikası Şube Başkanı Salih Akduman'ın da işçilerin yanına gelerek çay simit ikramı yaptığı öğrenildi.

15 Nis 2019 - 10:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.