Bu davaya hizmet etmek onurdur

Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanı Okan Ertorun, “Üzerimize düşen her türlü görevi layıkıyla yapmak için çalışıyoruz. Bu davaya hizmet etmek bizler için onurdur, gururdur” dedi.

Ülkücü İşçiler Derneği Marmara Bölge olarak bölge başkan yardımcısı ve Kocaeli İl Başkanı Okan Ertorun başkanlığında, Sakarya İl Başkanı ve şube başkanları, il yöneticilerinin katılımı İle genişletmiş istişare toplantısı yapıldı.

KARARLAR ALINDI

Yapılan toplantıda ülkücü hareketin geleceği, ülkücü işçiler derneği Kocaeli, Sakarya, Bilecek illerindeki teşkilatlanma, şubeleşme ve bölgedeki işyerlerindeki işçilerle daha iyi iletişim, fabrikalarda ve büyük işyerinde oba açma üye sayısını artırılması yönünde kararlar alındı.

ONURDUR, GURURDUR

Kocaeli İl Başkanı ve Bölge Başkan yardımcısı Okan Ertorun, “Bölgemizde ülkücü hareketin lideri Devlet Bahçeli'nin, Genel Başkanımız Hakan Kandemir’in ve Bölge Başkanımız Bayram Alan'ın emrinde üzerimize düşen her türlü görevi layıkıyla yapmak için çalışıyoruz. Bu davaya hizmet etmek bizler için onurdur, gururdur. Yeminimize sadığız, dün olduğu gibi bu günde yarında milletimizin ve devletimizin geleceği için, ülkücü hareketin, ülkücü işçilerin içinde hizmet etmeye mücadele etmeye devam edeceğiz.

14 Kas 2017 - 09:55 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.