CHP'li Dumlu, adaylıkla ilgili net konuştu!

Gölcük'te geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen CHP'li Turan Dumlu, milletvekili aday adaylığıyla ilgili net konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimlerin 24 Haziran’da yapılacağını açıklamasının ardından siyasi kulisler de hareketlendi. Milletvekili aday adaylığını düşünenler istişarelere başladı, fikir alışverişlerinde bulunuyor. Seçimle ilgili değerlendirmelerde bulunan 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde CHP’den milletvekili adayı olan Turan Dumlu, “Erken seçim olacağını bekliyorduk. Ekim- Kasım olabilir diye düşünüyorduk. Ama daha erken oldu. Seçim tarihinin daha önceden planlanmış, bir karar olduğunu gördük.

Baskın bir seçim oldu. Meral Akşener’in seçime girmemesine yönelik olduğunu görüyorum. Bütün partiler pek rahat çalışamayacaklar. Ramazan’a denk geliyor. Ama umarım sonunda iyi olur. Muhalefet güzel bir şekilde birleşirse başarısız olur diye bir şey yok” şeklinde konuştu.

Milletvekili adayı olup olmayacağı sorulan Dumlu, “Yok ben 2015 seçimlerinden sonra yaptığım açıklamada aday olmayacağımı söyledim. Aday değilim. Gençlerimizin önünü açalım istiyorum artık. O yüzden ne belediye ne de milletvekilliğine aday olmayı düşünmüyorum” dedi.

20 Nis 2018 - 09:08 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.