Laborant Korona'ya yakalandı! Çalıştığı hastanede yoğun bakımda tedavi görüyor

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Laborant olan Selamet Kiracı, korona virüs nedeniyle yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Türkiye’de korona virüse yakalananların sayısı giderek düşerken test sayıları ise artıyor. Korona virüs ile ilk günden bu yana mücadele eden sağlık çalışanlarından da hastalığa yakalanan hatta yaşamını kaybedenler de olmuştu. İlimizde de bazı sağlık çalışanları yine hastalığa yakalandı.

AYNI HASTANEDE 

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Laborant olarak görev yapan 50 yaşındaki Selamet Kiracı'nın korona virüs testi pozitif çıktı. Kiracı, Laborant olarak görev yaptığı Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yoğun bakımda tedavi altına alındı. Yoğun bakımda entübe olarak hastalığı atlatmaya çalışan Kiracının yakınları onun için dua istiyor.

29 May 2020 - 20:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.