Başiskele’ye yeni üst geçit yapılıyor

Başiskele Belediyesi D-130 Karayolu’nda yayaların güvenli geçişini sağlamak için bölgeye yeni bir yaya geçidi inşa ediyor.

YENİ YAYA GEÇİDİ

Başiskele Belediyesi vatandaşların istekleri doğrultusunda D-130 Karayolu’ndan yayaların güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçişini sağlamak için ilçeye yeni bir yaya geçidi inşa ediyor.

İLK AYAĞI DİKİLDİ

Sahil Mahallesi’ni ikiye bölen karayolunun sahil kısmında yer alan Yolbaşı Sokak ve karşısında kalan Atatürk Caddesi’ni birleştiren yaya üst geçidinin ilk ayağı dikildi. Çelik konstrüksiyondan yapılan üst geçit tamamlandığında, yayalar D-130 Karayolu’ndan güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçiş sağlayacak.

BAŞİSKELE HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

22 Kas 2019 - 18:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.