Serhat Güneş
31 Mart yerel seçimlerine çok az bir süre kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mart Salı günü Kocaeli, Milli İrade Meydanında miting yapacak. Mitin öncesi Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Teşkilat ve AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı sahada son sürat çalışmalara devam ediyor. Miting öncesi AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ve Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Aydın Ünlü İl Binası'nda basın açıklaması gerçekleştirdi. Açıklamadan sonra Milletvekileri Emine Macit Zeybek, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır, İlyas Şeker, Eski il başkanı Şemsettin Ceyhan, Kadın Kolları il başkanı serpil yılmaz ve yaklaşık 300 partilinin katılımı ile broşür dağıtımı yapıtılar.
TAM KADRO SAHADAYIZ
Broşür dağıtımından önce açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy yaptığı açıklamada, “Bugün Hepinizin bildiği gibi 18 Mart’ın yıldönümü kutlamanın gurunu yaşıyoruz. Hepinizin bildiği yarın Cumhurbaşkanımız 28. Kez Kocaeli’de olacak. Biz tarih netleştikten sonra çalışmalarımıza başladık. Cumhurbaşkanımız en güzel şekilde ağırlayacağız. Cumhurbaşkanımızın huzur bulduğu Kocaeli de karşılayacağız. Kocaeli her zaman büyük önem veren cumhurbaşkanımız karşılayıp rekor bir katılım ile karşılayacağız. Cumhur İttifakı ile birlikte tam kadro saha olacağız. Mitin öncesi meydandan 130 bin Türk bayrağı ve su dağıtacağız. Bugün 300 kişilik bir heyet ile Kocaeli halkımızı yarının ki mitinge davet etmek için broşür dağıtacağız.. Tekrardan yarınki mitingimize tüm halkımız davet ediyorum.” İfadelerini kullandı.
KOCAELİ’DE HEYECAN VAR
Eryarsoy’un ardından konuşma yapan MHP İl Başkanı Aydın ünlü açıklamasında, “Kocaeli’de ve İzmit’te bir heyecan var. Yarın cumhurbaşkanımız Kocaeli’ne geliyor. Yarın ülkücü camia Cumhurbaşkanımızı dinlemek için sahada olacaktır. Biz de vatandaşın içinde olup Cumhurbaşkanımızın mitingine davet broşürü dağıtacağız.” İfadelerini kullandı.
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.