CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ikinci yıl dönümünde yaşamlarını yitiren sadece askerleri şehit olarak gördüğünü sivilleri ise görmediğini söyleyerek bütün dikkatleri üzerine çekmişti. CHP’li ilçe başkanının bu açıklamasının sosyal medyada gündem olmasının ardından AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, bu söylemlere sert tepki gösterdi. CHP’li başkana haddi bil diyerek seslenen Ayaz, sosyal medyada şunları dile getirdi:
ÇAKALLARA YEDİRMEYİZ!
“FETÖ kimliğini gizlemeden 15 Temmuz Şehitlerimizi alçakça aşağılayan Musa Yılmaz denilen CHP Gebze İlçe başkanı! Haddini bil!!!. Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi hatırasının arkasına saklanarak Mahalle kabadayılığını bırak. Şehitlerle sulanan bu aziz vatanı senin gibi çakallara yedirmeyiz!” Bu açıklamaya CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz da aynı sertlikle cevap verdi. 15 Temmuz’un bir darbe olmadığını ve senaryo olduğunu yineleyen Yılmaz, askerlerin linç edildiğini savundu. Söylediklerinden geri atmayan ve eleştirilerini sürdüren Yılmaz, açıklamasında şunları söyledi:
AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz
ASKERLERİ ŞEHİT OLARAK GÖRÜYORUM
“AKP İzmit merkez ilçe başkanı Hasan Ayaz kendi facebook sayfasından bana haddini bil diye tehdit savuruyor, önce sen haddini bil. 15 Temmuz bir darbe değil, önceden hazırlanmış bir senaryodur ve aktörleri film başladı, bitti figüranlığı yapmıştır. Ben 15 Temmuz’da ölen o masum ana kuzusu tüm askerleri şehit olarak görüyorum çünkü askerlerimiz emir kulu olarak masumane bir şekil de aldıkları emirleri yerine getirdikleri bir esnada bir şeylerin yanlış gittiğini anlayınca tankın için den çıkarak halk ile bütünleşmeye çalıştılar ancak bu askerlerimiz halk tarafından linç edildiler.
15 TEMMUZ’U TANIMIYORUM
Ayrıca 15 Temmuz’u 12 Eylül gibi gerçekten bir darbe gibi algılayıp demokrasi adına sokağa çıkan yurttaşlarımıza da ve o gece şehit olan askerlerimize ve ölen sivil yurttaşlarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum. Ben 15 Temmuz’u tanımıyorum tanımayacağım da. FETÖ terör örgütünün başı olan o hain ile ben kol kola değildim ayrıca ben FETÖ dediğim için 15 Temmuz’dan önce AK Partililer benimle kavga edecek şekilde savunuyorlardı. Fettulah hoca efendi diyorlardı yoksa sende onlardan birisi miydin?”
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.