CHP’de bir oy, bir önerge

CHP Başiskele örgütünün tek adaylı kongresinde delegelerden yeni ilçe yönetimine öneride bulunmaları da istendi.

CHP’de bir oy, bir önerge
CHP’de bir oy, bir önerge
Haber albümü için resme tıklayın

Serhat Güneş

Cumhuriyet Halk Partisi Başiskele ilçe örgütü bugün olağan kongresini gerçekleştiriyor. Kongre, Mevcut Başkan İrfan Keskin, genç avukat ve eski Milletvekili Adayı Anıl Acurman'ın lehine adaylıktan çekildiğini daha önce açıklamıştı. 133 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede, 15 yönetim kurulu ve 22 il delegesi seçilecek. Yeniköy Kültür Merkezinde tek adaylı gerçekleşen kongreye CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Yöneticileri, Mevcut İlçe Başkanı Arif Gökyıldız, Önceki Dönem ilçe Başkanı İrfan Keskin, CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, MHP Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ethem Karataş, delegeler, mahalle başkanları ve çok sayıda partili katılım sağladı.

HEM OY HEM ÖNERGE

Saat 12.00 itibari ile başlayan kongre Blok liste usulü gerçekleştirildi. Divan başkanı Seyfettin Kılınç’ın önerisi ile kongrede ilginç bir uygulama gerçekleşti. Delegelere dağıtılan kağıtlar ile birlikte her delegeden bir oyun yanında bir de önerge istendi. Ellerinde bulunan kağıtlara önerge yazan delegeler daha sonra önergeleri ilçe yönetimine teslim etti.

GÜNCEL KOCAELİ HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

05 Oca 2020 - 13:01 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.