Sedanur Güzel’in katili belli oldu: DNA örnekleri eşleşti

Kars’ta kayboltuktan bir hafta sonra cesedi bulunan 9 yaşındaki Sedanur Güzel cinayetiyle ilgili soruştumada Adli Tıp Raporu dosyaya girdi.

Kars'ın Kağızman ilçesine bağlı Paslı köyünde 16 Eylül'de kaybolan Sedanur Güzel'in (9) ölü olarak bulunmasına dair soruşturmada Adli Tıp raporu dosyaya girdi. Sedanur'un tırnak arasından alınan doku ile tutuklu zanlılardan E.B.'nin DNA örneklerinin eşleştiği belirlendi. Ayrıca Sedanur'un bileklerinde ip izine de rastlandı. Soruşturma dosyasında tutuklu üç zanlıdan biri olan A.K., ifadesinde Sedanur'u diğer iki zanlı ile birlikte öldürdüklerini itiraf etti. Diğer iki tutuklu zanlı E.B. ile H.U. ise suçlamaları kabul etmedi.

ÜZERİ TAŞLARLA ÖRTÜLMÜŞTÜ

Kars’ın Kağızman ilçesinde kaybolan küçük kızın cesedi üzeri taşlarla örtülmüş bir şekilde bulunmuştu. Sedanur’un cesedini gören zabıta ekipleri, bölgede daha önce arama yaptıklarını ancak olay yerinde koku çıkmaya başladığında cesede ulaştıklarını söylemişlerdi. Vali Rahmi Doğan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Sedanur'un öldürüldüğü kesin. Üzeri taşlarla örtülmüş olarak bulundu. Cenazeye bu sabah saatlerinde köye yaklaşık 1 kilometre mesafede ulaşıldı.” demişti

15 Ara 2018 - 11:07 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.