Kocaeli'de icradan satılık 18 milyonluk fabrika

Gebze Osmanyılmaz Mahallesi’nde bulunan bir fabrika icradan satılığa çıkarılıyor. satışa çıkarılan fabrikanın muhammen bedeli ise 17 milyon 690 bin 590 lira olarak belirlendi.

Nazım Özgün Erbulan

Gebze İlçesi Osmanyılmaz Mahallesi Beylikdağı Mevkii’nde yer alan bir fabrika icradan satışa çıkarıldı. Muhammen bedeli 17 milyon 690 bin 590 lira olan fabrikanın birinci satış günü 9 Nisan 2019 tarihinde saat 11:20’de Mevlana Mah. Soma Maden Şehitleri Cad.No:8 Yeni Adalet Sarayı’nda gerçekleştirilecek.

FABRİKANIN ÖZELLİKLERİ

Fabrikanın özellikleri ile ilgili ilanda,” Gebze İlçesi, Köşklüçeşme Mahallesi, Yeni Bağdat caddesine cepheli, dış kapı numarası ‘108 olan fabrika binasıdır. Bu işyerinin kapısının açık ve içerisinde çalışmanın olduğu görüldü. Yetkili tarafından tesis gezildi. D 100 karayolun çok yakın konumdadır. Çevresinde yoğun olarak sanayi kuruluşları ve konut türü yapılar mevcuttur” ifadeleri yer aldı.

16 Şub 2019 - 11:19 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.