Barış Pınarı Harekatı bölgesinden acı haber: 1 asker şehit!

Barış Pınarı Harekatı bölgesinde bombalı saldırı sonucu bir askerimiz şehit oldu.

1 ASKER ŞEHİT

Türkiye'nin İdlib'te düzenlediği Bahar Harekatı sürerken Barış Pınarı Harekatı bölgesinden acı haber geldi. Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan açıklamada Barış Pınarı Harekatı bölgesinde düzenlenen bombalı saldırıda 1 askerimizin ve 3 yerel güvenlik personelinin şehit olduğu duyuruldu.

BOMBALI SALDIRI

Şanlıurfa Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Barış Pınarı Harekâtıyla güvenli hale getirilen Resulayn ilçesinde 12 Mart 2020 saat 12.40 sıralarında, yol kontrol noktasına PKK/PYD/YPG terör örgütü mensuplarınca bomba yüklü araç ile yapılan saldırı sonucu bir (1) Jandarma Uzman Onbaşımız ve üç (3) yerel güvenlik personeli şehit olmuştur. Aynı saldırı sonucunda, yedisi sivil olmak üzere yaralanan on (10) kişi ise Ceylanpınar Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmış olup hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Şehidimize Allah’tan rahmet; ailesi, silah arkadaşları ve asil milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz."

ULUSAL HABERLER İÇİN TIKLAYIN

12 Mar 2020 - 18:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.