Nail Baki, 'Organik ürünler kenti olacağız'

Demokrat Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nail Baki ve Demokrat Parti Gölcük Teşkilatı, Gölcük Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Kocaeli şehrinin yaşadığı zirai sıkıntılar konuşuldu. Tarım ve hayvancılık konusunda hemen harekete geçeceğini söyleyen Baki, çiftçiye destek için yeşil ışık yaktı.

Ziyarette konuşan Baki, “Biz tarımı ve hayvancılığı ile kendi kendine yeten yedi ülkeden biriydik. Eskiden ülkemiz olarak en büyük gücümüz tarım ve hayvancılıktı şimdi çiftçimizi de bitirdiler.” dedi. Kocaeli şehri olarak potansiyelin zaten var olduğunu söyleyen Baki, “Kocaeli’nde dünyalar güzel ovalarımız, tarım alanlarımız var. Belediye olarak yapmamız gereken sadece desteklemek. Kandıra’da kooperatif usulü organik çiftlikler kuracağız. Hem çiftçimiz kazanacak hem halkımız yarı fiyatına organik et ve sebze yiyecek” dedi

“VATANDAŞIN ARTIK CEBİNE İNDİ”

Demokrat Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nail Baki, “Biz artık belediyenin paralarının yolsuzluğa gitmesini durduracağız. Belediyenin kaynakları bol fakat vatandaşa yansıyan bir şey yok. Halkın gözünü boyamak için park ve bahçe yapılıyor, geri kalan kaynak yandaşlara dağıtılıyor. Artık bu kriz vatandaşın cebine indi. Biz bu sorunu çözmek için buradayız, projelerimiz uygulanmaya hazır” dedi.

“YETER SÖZ MİLLETİN”

Demokrat Parti’nin ulusal çapta güçlendiğinin altını çizen Baki, “Demokrat Parti’nin üye sayısı her geçen gün artıyor. 73 yıl önce ‘Yeter söz milletin’ dediysek, şimdi de Yeter! Refah ve ülke kaynakları milletindir yandaşların değil diyoruz.” İfadelerini kullandı

25 Şub 2019 - 09:36 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.