Kenan Çelik yeniden aday

Gebze Berber ve Kuaför Odası Başkanı Kenan Çelik yaptığı açıklamada Ocak ayında başlayacak olan oda kongresinde aday olmayı düşündüğü açıkladı.

Ocak ayı itibari ile başlayacak olan oda seçimleri 31 Mart tarihine kadar tamamlanmış olacak.  Oda seçimlerinin heyecanını yaşayan odalardan birisi de Gebze Berber ve Kuaför Odası. 3 dönemdir başkanlık yapan Kenan Çelik yapılacak olan kongrede tekrar aday olmayı düşündüğünü belirtti. Çelik ayrıca, “Yaptığımız toplantılar var. Bunu konuşmak için çok erken ama aday olmayı düşünüyorum” ifadelerini kullandı

Ocak ayında başlayacak olan seçimler için daha takvimin belli olmadığını belirten Çelik, kaç kişinin oy kullanacağını da önümüzdeki günlerde yapacağı açıklama ile duyuracağını söyledi.

13 Eki 2017 - 12:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.