İsmail Çeviker için acil koronayı yenmiş donöre ihtiyaç var

Kocaeli Derince ilçesinde ikamet eden İsmail Çeviker için acil koronayı yenmiş bir hastanın kan örneğine ihtiyaç var

Corona Virüs salgınında ağır durumdaki hastalar için çare olabileceği düşünülen pasif antikor tedavisi Türkiye’de bir süredir uygulanıyor. Sağlık Bakanlığı koordinasyonunda çeşitli hastanelerde ve üniversitelerin desteği ile Covid-19 geçirip sağlığına kavuşmuş ve testleri negatif sonuç vermiş gönüllü donörlerden alınan kandan, hastalığa karşı gelişen antikorların bolca bulunduğu plazma ayrılarak ağır durumdaki hastalara nakledilecek.

ACİL KAN LAZIM

Kocaeli Sopalı Eğitim Araştırma hastanesinden yatan İsmail Çeviker’e bir an önce antikor tedavisi uygulanmalı. Çeviker için daha önce Koronavirüs hastalığı geçirmiş ve hastalığı yenmiş bir kişinin kanına ihtiyaç var. 0 rh Negatif kan grubunda olan ve virüsü yenmiş kişiler 0537 432 64 05 numaralı telefondan yakınlarına ulaşması isteniyor.  

11 Nis 2020 - 15:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.