​Polise çalıntı motosiklet satmaya kalktılar

Körfez ilçesinde meydana gelen olayda sosyal medya üzerinden çalıntı motosiklet sattığı iddia edilen şahıslar emniyetin düzenlediği operasyon ile yakayı ele verdi.

Körfez Kirazlıyalı Mahallesi’nde meydana gelen olayda edinilen bilgi ve iddialara göre; M.F.U(19) ve İ.İ(21) isimli 2 şahıs Facebook üzerinden çalıntı motosiklet satmaya kalktı. Olay ile ilgili istihbarat alan emniyet ekipleri gerçekleştirdiği çalışma neticesinde müşteri kılığına girerek şüpheliler ile iletişime geçti. Körfez Kirazlıyalı Mahallesi’nde ayarlanan buluşma neticesinde emniyet ekipleri çalıntı motosiklet sattıkları iddia edilen şahısları suçüstü yakalayarak gözaltına aldı. Şahıslar emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi.

03 Ağu 2017 - 14:59 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.