CHP’li Tarhan Gümüşhane’de oy kullanacak

CHP Kocaeli Milletvekili ve adayı Tahsin Tarhan 24 Haziran’da parti genel merkezi tarafından seçim güvenliğini sağlamak amacı ile görevlendirildiği Gümüşhane’de oy kullanacak

CHP Kocaeli 27. Dönem milletvekili adayı Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan seçim güvenliğini sağlamak amacıyla parti genel merkezi tarafından Gümüşhane’de görevlendirildi. CHP Genel Merkezi’nin 5 ayrı ilde seçim güvenliğini sağlamak amacıyla görevlendirdiği 12 milletvekilinden birinden olan Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’ın 24 Haziran’da oy verme işlemini de Gümüşhane’de gerçekleştireceği öğrenildi.

22 Haz 2018 - 14:08 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.