Lojistik firması konkordato istedi!

Çelikler Tır Taşımacılığı konkordato başvurusunda bulundu.

Kocaeli'de pek çok firma bozulan mali durumları sebebiyle konkordato başvurusunda bulundu. Gebze’de kurulu bulunan Çelikler Tır Taşımacılığı konkordato başvurusunda bulundu.

GEÇİÇİ KOMİSER ATANDI

2003 yılında beri faaliyette olan firma, Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi’ne konkordato başvurusunda bulundu. Mahkeme 3 ay süre ile geçici mühlet kararı ve ihtiyati tedbir kararı verilerek, geçici komiser olarak mali müşavir Gül Fırat Arpınar’ın atanmasına karar verdi. Firma ile ilgili duruşma 14 Mart 2019 tarihinde yapılacak.

24 Ara 2018 - 16:32 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.