Oda üyeleri esnaf ve sağlık kuruluşlarına ücretsiz maske dağıtacak!

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği ve Kocaeli Terziler Odası işbirliğiyle ürettikleri maskeleri ücretsiz olarak dağıtacaklar.

Oda üyeleri esnaf ve sağlık kuruluşlarına ücretsiz maske dağıtacak!
Oda üyeleri esnaf ve sağlık kuruluşlarına ücretsiz maske dağıtacak!
Haber albümü için resme tıklayın

ÜCRETSİZ MASKE DAĞITACAKLAR

Koronavirüs salgınına karşı ülke genelinde dezenfektan ve maske üretimi için katkıda bulunmak için girişimlerde bulunuluyor. Ülke genelinde birçok kurum ve kuruluş maske ve dezenfektan temini sağlamak için çalışıyor. Kocaeli Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği ve Kocaeli Terziler Odası da harekete geçerek işbirliğiyle maske üretime başladılar. Odası üyesi terzilerin steril ortamda ürettiği maskeler sağlık kuruluşu ve esnafa ücretsiz olarak dağıtılacak.

28 Mar 2020 - 14:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.