İki dernekten birlik ve beraberlik

Kulmahmut Horozum Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği yöneticileri ile Tavşantepe Birlik Beraberlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticileri beraberliğin en güzel örneğini sergiledi

Kulmahmut Horozum Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği, yöneticileri ile ilk kez dün akşam bir araya geldi. Güray Oruç’un başkanlığını üstlendiği yönetimin toplantısına Tavşantepe Birlik Beraberlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cesur Öztürk de katıldı. Toplantıda ayrıca derneğin başkan yardımcısı olan Yasin Akkuş’un AK Parti İzmit İlçe Yönetiminde yer alması büyük bir mutluluk yaşattı. Akkuş, dernek yöneticilere hitaben yaptıklarını konuşmada “Bu akşam yönetim ve dernek üyeleri olarak bu tebrik beni onure etti. Bu zamana kadar yapmış olduğumuz bireysel yardımlaşmayı artık hem partimiz adına hem de derneğimiz adına  mükellefiz” dedi.

AÇILIŞ YAPILACAK 

Kulmahmut Horozum Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Güray Oruç, “Köyümüzde yapılması gereken en ince işleri bile masaya yatıracağız. Köyümüz için neler yapacağımıza dair herkesin konulara vakıf olması gerekiyor. Derneğimizin açılışını da bir ay içerisinde yapacağız” diye konuştu. Derneğin toplantısında katılan Cesur Öztürk ise dernekçilik kavramının Birlik Beraberlik Yardımlaşma gibi konuların üst seviyede yıkıcı deil yapıcı olmanın önemini, kültürel değerlerin kaybolduğunu bu değerlerin tekrardan can bulacağını ve her iki dernek arasındaki temellerin daha da sağlamlaşacağını söyledi.

05 Eki 2017 - 11:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.