KSMMMO kahvaltıda buluştu!

Kocaeli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) stajyerleri ile kahvaltı programında buluştu

KSMMMO kahvaltıda buluştu!
Haber albümü için resme tıklayın

Otel Asya’da gerçekleşen programda stajyerleri ile bir araya gelen KSSMMO’nun kahvaltılı toplantısına KSMMMO  Başkanı Fikret Gökmen, Başkan Yardımcısı Tülin Keçeci, Oda Sekreteri Cengiz Tosun ve çok sayıda yönetim kurulu üyesinin yanı sıra mali müşavir stajyerleri katılım gösterdi. Kahvaltı kapsamında konuşmasını gerçekleştiren Oda Başkanı Fikret Gökmen, “Bu kahvaltı organizasyonunu bir fırsat olarak görüyoruz ve bu gün sizlerle birlikte olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Sizleri gerçekten geleceğimiz olarak görüyoruz” dedi.

‘SİZLERİ GELECEĞİMİZ OLARAK GÖRÜYORUZ’

Program kapsamında değerlendirmelerde bulunan KSMMMO  Başkanı Fikret Gökmen, “Değerli meslektaşlarım ve mesleğimizin geleceği stajyer kardeşlerim geleneksel olarak getirdiğimiz ve yıl 3’üncüsünü gerçekleştirdiğimiz kahvaltı organizasyonumuza hepiniz hoş geldiniz. Stajyer sayımıza oranlar isek bu gün kahvaltımıza katılım sayımız biraz düşük görünüyor.  Bu kahvaltı organizasyonunu bir fırsat olarak görüyoruz ve bu gün sizlerle birlikte olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Sizleri gerçekten geleceğimiz olarak görüyoruz” diye konuştu.

‘KURSLARA OLAN İLGİDEN MEMNUNUZ’ 

Açıklamalarına devam eden Gökmen, “Sizleri mesleğe bir an önce katabilmenin gayreti içerisindeyiz.  Oda olarak sizlerin eğitimi için çok faydalı olacağını düşündüğümüz kursları sizin için açıyoruz ve bu kurslara olan ilgiden de oldukça memnunuz. Mümkün olduğunca kısa sürede mesleğe katılmanız için gayret gösteriyoruz. İnşallah önünüzde ki sınavlarda başarılı olacaksınız. Artık bundan sonraki süreç çok çalışmanız ve kısmet ise diplomanızı almak” ifadelerini kullandı.

12 Kas 2017 - 14:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.