AK Parti’de Nihat Ergün izleri siliniyor!

AK Parti Kocaeli İl teşkilatı ve İzmit teşkilatı binalarında bulunan il başkanları panosu, Kurucu İl Başkanı Nihat Ergün’ün partiden istifası sonrası kaldırıldı.

Serhat Güneş

AK PARTİ’DEN İSTİFA ETTİĞİNİ AÇIKLADI

Ali Babacan'ın kuracağı partide yer alması beklenen Bilim, Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün'ün hafta başında AK Parti'den istifa ettiğini açıkladı. Ergün'ün AK Parti’den istifasının yankıları devam ediyor. Aynı zamanda AK Parti’nin kurucu Kocaeli İl Başkanı olan Nihat Ergün’ün yeni partinin Kocaeli yapılanmasını üslenmesi bekleniyor.

İL BAŞKANLARI PANOSU

Kurucu İl Başkanı Ergün’ün istifası sonrası AK Parti’de Nihat Ergün’ün izleri silinmeye başlandı. AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı ve İzmit İlçe Başkanlığı binalarının girişinde Partinin kurulduğu günden bu yana il başkanlığı üstlenen isimlerin yer aldığı bir pano bulunuyordu. Nihat Ergün, kurucu il başkanı sıfatı ile panonun birinci sırasında yer alıyordu.

18. YAŞ GÜNÜ VE MANTAR PANO

İl başkanlarının bulunduğu pano hem il binasında hem de ilçe binasından kaldırılarak yerlerine yeni farklı görseller konuldu. İl binasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının yer aldığı 18. Yaş günü panosu asılırken İzmit ilçe binasına ise mantar pano koyuldu.

Siyaset haberleri için tıklayınız…

12 Eki 2019 - 16:02 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.