Başkanlar Cami Cemaatiyle Sohbet Etti

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Esentepe Mahallesi’nde yatsı namazı sonrasında cami cemaati ile bir araya geldi

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı; esnaf, dernek, kurum ve kuruluşların yanı sıra Körfez halkıyla her alanda olmaya özen gösteriyor.

KOCAELİ’YE ÖRNEK BİRLİKTELİK 

Kocaeli’ye örnek bir beraberlik, çalışma gerçekleştiren Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, geçtiğimiz akşam Esentepe Mahallesi Cami cemaati ile bir araya geldi. Başkanlar Söğüt ve Baran, yaklaşık 1 saat süren ziyaret esnasında cemaat ile hasbihal ederek, istek, talep ve önerilerini dinlediler. Samimi bir ortamın oluştuğu buluşmada, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a vatandaşlar teşekkür ettiler.

10 Nis 2018 - 13:47 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.