AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Kongresi İleri Bir Tarihe Ertelendi

Daha önce 22 Ocak 2021 cuma günü yapılacağı açıklanan AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları kongresinin ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi.

AK PARTİ KONGRESİ ERTELENDİ!

Başkan Yasemin Özdemir önceki gün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında İl Kadın kolları Kongresi’nin ileri bir tarihe ertelendiğini Genel Merkez Kadın Kollarımız tarafından belirlenecek tarihte yapılacağını belirtti.

KONGRE KOMİSYONU DEVAM EDECEK

Başkan Yasemin Özdemir, Kongre komisyon ekibimiz çalışmaları sürdürmeye devam edecek, davet listelerimiz oluşturulacak. Kongremizi en ince ayrıntılarına kadar düşünerek yürütüyoruz. İnşallah güzel bir kongre olacak, 6.Olağan İl Kadın Kolları Kongremizi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezi’nde gerçekleştirileceğiz dedi.

14 Oca 2021 - 17:08 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.