Eyüp Ayar, başkan adayı mı oluyor?

AK Parti eski Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar’ın yerel seçimlerde Gebze Belediye Başkan aday adayı olacağı öne sürülüyor

Yerel seçimlere 7 ay olmasına rağmen belediye başkanlıklarıyla ilgili isimler siyasi kulislere düşmeye devam ediyor. Kıran kırana bir yarışa sahne olacak olan yerel seçimler öncesinde bir çok partili de destekledikleri ismin aday gösterilmesi için çalışmalar yapıyor. AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’ndan bazı isimlerin de eski milletvekili Eyüp Ayar’ın aday gösterilmesi için çalışma başlattıkları öne sürülüyor.

KURULTAYI BEKLİYOR 

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı içerisinde ağırlığı olan isimler, eski milletvekili Eyüp Ayar’ı belediye başkanı yapmak için yaklaşık bir aydır çalışma yapıyorlarmış. Ayar’ın da belediye başkan adaylığını istediği ifade ediliyor. Ancak Ayar’ın son kararını büyük kurultay sonrasında vermesi bekleniyor. Ayar isminde uzlaşma sağlanmaması durumunda teşkilatın ikinci bir isim daha çıkaracağı da gelen iddialar arasında.

Eyüp Ayar kimdir?

19 Ocak 1952'de Sakarya Ardıçbeli Köyü'nde doğdu. Babasının adı Durmuş, annesinin adı Hasibe'dir. Muhasebeci ve Sigortacı; Hacettepe Üniversitesi Meslek Teknoloji Yüksek Okulu İşletme Bölümü'nü bitirdi. Serbest muhasebeci olarak çalışma hayatına başladı. Daha sonra sigorta acentesi sahibi olarak sigortacılık ve inşaat işiyle uğraştı. Yapı Kooperatif Başkanlığı ve Amatör Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. 22. Dönem Kocaeli Milletvekili. Az düzeyde Arapça bilen Ayar, evli ve 2 çocuk babasıdır. 2007 Genel seçimlerinde AKP' den Kocaeli milletvekili seçildi.

02 Ağu 2018 - 13:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.