Gölcük bu kavgayı konuşuyor!

Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak, Gölcük Belediye Meclis Üyesi Ertuğrul Eren’in de karıştığı 6 kişilik kavga karakolda bitti

GÖLCÜK'TE KAVGA

Gölcük’te dün gece geç saatlerde sahilde yaşanan kavga karakolda bitti. Ancak kavgaya karışan isimlerden biri Gölcükspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak, diğeri Gölcük Belediyesi’nin AK Partili meclis üyesi Ertuğrul Eren olunca tüm ilçe bu kavgayı konuşuyor. Edinilen bilgi ve iddialara göre; Gölcükspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak’ı arayan yine ilçede tanınan Rıfat Poyraz isimli kişi kendisiyle görüşmek istediğini söyledi.  

ALACAK VERECEK MESELESİ 

Kulüp başkanı Hüseyin Çardak, konuşmak için giderken yanına akrabası da olan Gölcük Belediyesi’nin AK Partili belediye meclis üyesi Ertuğrul Eren ile iki yeğenini de götürdü. Taraflardan Rıfat Poyraz yanında arkadaşı Kazım Şen ile birlikte konuşmak için sahildeki bir mekana gitti. Burada Rıfat Poyraz, Gölcükspor'un eski kulüp başkanı Ahmet Şahin'in yeni aynı dönemde kulüpte görev alan kendisinin de kayınbiraderi olan yönetici Zafer Birdal'a olan borcunu istedi.

İKİ TARAF DA DARP RAPORU ALDI 

Tartışmanın küfürleşmeye dönmesiyle birlikte iki taraf birbirine girdi. Kavgayı görenler durumu polise bildirdi. Kavgayı olay yerine gelen polis ayırdı. Gölcük Belediye Meclis Üyesi Ertuğrul Eren’in Rıfat Poyraz’dan şikayetçi olduğu öğrenilirken, Hüseyin Çardak’ın ise şikayette bulunmadığı öğrenildi. İki tarafın da darp raporu aldığı olayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.

BENİM DEĞİL ESKİ BAŞKANIN BORCU

Olayla ilgili gazetemize konuşan Gölcükspor Kulübü Başkanı Hüseyin Çardak, şunları söyledi; "Benim Rıfat Poyraz'a ya da kayın biraderine herhangi bir borcum yoktur. Eski kulüp başkanı Ahmet Şahin'in aynı dönemde görev yaptığı yöneticisi Zafer Birdal'a olan bir borcu konuştuk. Ben de kendilerine 'Gölcükspor'un eğer ki bu kişiye borcu varsa öderiz. Ama kayıtlara böyle bir borç da yoksa kimden para aldıysanız ona gidin ondan isteyin' diye söyledim. Benim borcum varmış gibi algılanmış ancak benim değil kulübün eski başkanının o şahsa borcu vardır."

03 Eyl 2020 - 10:02 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.