CHP Belediye Başkan adayı İsmet İşeri Hisareynspor Kulübünü ziyaret etti

CHP Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, meclis üyesi adayları ve parti üyeleri Hisareyn Spor Kulübü antrenmanına giderek Başkan Celal Kaba, yönetim ve genç futbolcuları ziyaret etti.

Spora ve sporcuya verdikleri değerden ve bu kapsamda yapacakları projeleri anlatan İsmet İşeri “Gençlerimizin hak ettiği yerlere gelmesinin en büyük mücadelesini vereceğiz” dedi.

GÖLCÜK'TE SPOR BAMBAŞKA BİR SEVİYEYE YÜKSELECEK

Sözlerine devam eden İşeri “İyi bir sporcu olmanın temelinde kemik gelişiminin sağlam olması gerekir. Bu da iyi beslenme ve güçlendirme antrenmanından geçer. Bugün Gölcük’teki spor kulüplerimizin bu alt yapıyı sağlayacak alanları yetersiz. İdman sonrası duşlarını alabilecekleri, yemeklerini yiyebilecekleri ve kondisyon yapabilecekleri yerler yaparak gençlerimizin yeteneklerini daha yukarı seviyelere taşıyacağız. Arzumuz evlatlarımızın üst liglerde bizi temsil ederek gururlandırmasıdır. Göreceksiniz Gölcük’te sporu bambaşka bir seviyeye yükselteceğiz” şeklinde konuştu.

07 Mar 2019 - 15:18 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.