Restoranda sahte rakı operasyonu: çok sayıda gözaltı!

Kandıra ilçesinde faaliyet gösteren bir restoranda müşterilere bandrollü rakı şişelerine doldurulmuş sahte rakı servis ettiği öne sürülen işletme sahibi ve 2 çalışanı jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Restoranda sahte rakı operasyonu: çok sayıda gözaltı!
Haber albümü için resme tıklayın

Kandıra ilçesinde faaliyet gösteren M.A. isimli restoranda el yapımı sahte içki imal edilerek gelen müşterilere bandrollü içki görünümünde satışa sunulduğu yönünde alınan duyumlar üzerine Kandıra İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı. Yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde, M.A. isimli restoranda Kocaeli İl jandarma ve Kandıra İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan aramada çeşitli ebatlarda pet şişeler ile 50 ve 100 cc’lik önceden kullanılmış olan alkol şişeleri ile servis edilmek üzere doldurulan el yapımı 80 litre sahte rakı ele geçirildi.

Restoran sahibi ve 2 çalışanı gözaltına alınırken sahte rakılara ise el konuldu. Ele geçirilen sahte rakıların insan sağlığını ciddi tehlikelere sokabilecek özellikte olduğu tespit edildi. Jandarmanın operasyonu sayesinde ele geçirilen sahte rakılar imha edilirken ifadeleri alınan işletme sahibi ve 2 çalışan, tamamlanan işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

30 Oca 2019 - 21:40 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.