KTO’dan özel öğrencilere destek!

KTO, sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında özel öğrencilere yönelik desteğini sürdürüyor

Körfez Ticaret Odası (KTO), sosyal sorumluluk çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. KTO Başkanı Recep Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Anadolu Vakfı ve Özel Verimli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi işbirliğinde önemli bir projeye imza attı. Alanlarında uzman Çocuk Cerrahi uzmanı Ahmet Nadir Tosyalı, Çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı Ebru Gözer ve Beslenme Uzmanı Tuba Örnek’in 55 özel öğrenci ve velileriyle birebir görüşmeler yaptığı organizasyonda ön değerlendirmelerde bulunuldu.

BÜYÜK BİR GURUR YAŞIYORUZ 

Büyük bir gurur yaşadıklarını belirten Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, ‘’Anadolu Vakfı gibi büyük bir vakıfla ilçemizde bulunan özel eğitim veren kuruluşlarda bu eğitim ve ön değerlendirmeleri yapmaya devam edeceğiz. İlk olarak Gülünce Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile başlattığımız projemiz, bugün Özel Verimli Rehabilitasyon Merkezi ile devam ediyor. Bugün burada özel öğrencilerimiz ve aileleri ile bir arada olmanın, böyle hayırlı işlere vesile olmanın gururunu yaşıyoruz’’ dedi. Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucu temsilcisi Müjgân Hasımoğlu ise yapılan organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getirirken işbirliğinin süreceğini müjdeledi.

17 Ara 2018 - 12:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.