KADEM'DEN Down Cafe'ye ziyaret

Kadın ve Demokrasi Deneği Kocaeli Temsilciliği (KADEM) ve yönetimi, +1Fark ile Gölcük Down Sendromlular Derneğini’nin Gölcük’te bulunan  kafesi olan Down Kafe’yi ziyaret etti.

KADEM'DEN Down Cafe'ye ziyaret
Haber albümü için resme tıklayın

KADEM’DEN DOWN KAFE’YE ANLAMLI ZİYARET

Ziyarette “Kupa boyama etkinliği” düzenleyen KADEM yöneticileri, down sendromlu çocuklar ve gençlerle eğlenceli dakikalar geçirdi. KADEM Kocaeli İl Temsilcisi Asuman Erturan, down sendromlu çocukların ve gençlerin sosyalleşmelerine fırsat veren böylesi güzel bir ortamı sağlayan +1Fark ile Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Abanoz’ a teşekkürlerini sundu ve dernek faaliyetleri hakkında kendisinden bilgi aldı. Dernek Başkanı Belgin Abanoz, ziyaretlerinden dolayı KADEM Kocaeli Temsilcisi Erturan ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

04 Tem 2019 - 13:23 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.