AK Partili vekil ve ailesi Korona'yı atlattı

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ve ailesi koronayı atlattı.

14 GÜNLÜK KARANTİNA SÜRESİ BİTTİ

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ve ailesi 14 gün önce koronaya yakalanmıştı. 14 gün önce karantina altına alınan Çakır ve ailesinin karantina süreleri bitti. Sosyal medyadan açıklama yapan Çakır şunları yazdı: “İnsanlığın içinden geçmekte olduğu zor süreçte ailemin de Korona hastalığına yakalanması dolayısıyla dua ve şifa dileklerinizle sizleri yanımda hissetmekten duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. Tedbir takdiri bozmaz ve fakat tedbir şart biliyoruz. Nasıl oldu? Nasıl olur diyemeyeceğimiz bir süreç bu. Kader planı çizgisiyle hayatı idame ettirdiğimiz bilinciyle herkesin her an yaşayabileceği karşılaşabileceği, dün uzak zannettiğimiz belki uzakta diye avunduğumuz, geçiştirdiğimizi sandığımız hastalığı  bir gün bir anda  tam evinizin içinde dolaşırken gördüğünüzde beraber yaşadığınızı anlamak  için hiç zorlanmayacağınız  bir yakınlıkta yani aslında yanıbaşınızda olduğunu da anlamış oluyorsunuz.

“HER ŞEYE SANKİ YENİDEN MERHABA DEDİK”

Allah’a hamdolsun ailem bu hastalığı hastaneye gitmeden ilçe sağlık müdürlüğünün takibinde atlatmış ve ailece ön dört günlük karantina süresini tamamlayarak her şeye sanki yeniden merhaba dedik. Bir yere gidemiyorsunuz ve hiç kimseyi yanınıza almıyorsunuz, pozitif olandan ürküyorsunuz , kaçıyorsunuz, korkuyorsunuz, küçük bir kıyamet provası sanki, tuhaf çok tuhaf. tam uyabildik mi ?uyulabilir mi ?bilmiyorum ama aynı evdesiniz ama hiç bir şeyiniz bir arada değil tuhaf çok tuhaf. Üç dört gün griptir diye önemsememe hatasına rağmen ailenin diğer fertlerine bulaşma olmaması tuhaf çok tuhaf. Her şey Allah’ın takdiri demenizi gerektiren ince bir çizgi velhasıl.

“TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARINA GÜZELLİKLER DİLİYORUM”

Bu vesile ile gerek arayarak gerekse mesajla geçmiş olsun dileklerini ileten ve dualarında olmanın mutluluğunu yaşatan herkese ama herkese müteşekkirim. Pandemi süresince emek veren gayret eden tüm sağlık çalışanlarına,takip ekiplerine takdirlerimle hayırlar ve güzellikler diliyorum. İnsanlığın bu imtihandan en kısa sürede emin olması niyazımdır. Duam o dur ki rabbim vefat edenlerimize rahmeti ile tüm hastalarımıza da Şafi ismi ile muamele eylesin. Dost duasında olmak duygusu ve ümidi muazzam bir servetmiş ve   asıl servet buymuş. Selam ve dua ile” diyerek cümlelerini bitirdi.

13 Eki 2020 - 12:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.