Derince Belediyesi’nin mahallelerdeki sosyal ve kültürel hayatı canlandırmak amacıyla hizmete açtığı İbni Sina Mahalle Konağı, farklı alanlarda vatandaşlara en güzel şekilde hizmet veriyor. Resmi açılışı geçtiğimiz günlerde yapılarak hizmet vermeye başlayan İbni Sina Mahalle Konağı’nı bu kez başkanlar ziyaret etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin ve Derince Belediye Başkan Yardımcısı Osman Ergin’in gerçekleştirdiği ziyarette mahalle konağı gezildi.
SAĞLIK, EĞİTİM VE KÜLTÜR UYGULAMALARI
İbni Sina Mahalle Konağı’nı vatandaşların istekleri doğrultusunda hizmete sunduklarını belirten Başkan Bulut, “Mahalle konağımızı planlarken sağlık il müdürlüğümüz, müftülüğümüz ve halk eğitim müdürlüğümüz ile beraber hareket ettik. Şu aşamada aile hekimliğimiz mahalle sakinlerimize sağlık hizmetlerini vermeye başladı. İlçe Müftülüğümüzün 4-6 yaş arası çocuklarımız için sübyan okulu çalışması var. Yine DER-MEK koordinatörlüğünde vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda yeni dönemde kurslar açacağız” dedi.
İNSAN ODAKLI BELEDİYE
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da mahalle konaklarının, vatandaşların sosyal yaşamına katkı sunan önemli yapılar arasında bulunduğunu ifade etti. İbni Sina Mahalle Konağı’nı gezen ve çok beğenen Başkan Karaosmanoğlu, “Eğitim, sağlık ve kültür alanında çok amaçlı olarak hizmet verecek olan bu konağımızı hizmete açtığı için belediye başkanımız Haydar Bey’i kutluyorum. Bizim belediyecilik anlayışımız insan odaklı hizmeti esas alıyor. Bu doğrultuda inşa edilen İbni Sina Mahalle Konağı’nın başta bölge sakinlerimiz olmak üzere tüm Derince’ye hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.