Şehitekrem Mahallesi muhtarlığına Cem Tekin aday

Yarım asırdan fazla Bahçecik'e merkezlik yapan Şehitekrem Mahallesi muhtarlığına Bahçecik esnafından, evli ve iki çocuk babası olan Cem Tekin aday oldu.

Şehitekrem Mahallesi muhtarlığına Cem Tekin aday
Haber albümü için resme tıklayın

Şehitekrem mahallesi merkezde esnaf olan bir aileden gelen aynı zamanda üç dönem dernek başkanlığı yapan Cem Tekin Şehitekrem Mahallesi Muhtarlığına aday oldu.

HALKTAN YOĞUN TEVECCÜH

Bahçecik'in eski canlı günlerine özlem duyan ve muhtar olunca en azından bir nebze de olsa hareket getirmek adına neleri değiştirebiliriz, çabası içinde olacağını belirten Tekin mahalle halkından da oldukça yoğun bir teveccüh gördüğünü belirtti.

BAHÇECİK SAKLI BİR CENNET

Kuruluşu 1923lere dayanan ve kahverengi tarihi tabelaya sahip (Bahçecik) Şehitekrem mahallesinin Cumhuriyetin birinci asrında daha güzel bir çehreye kavuşması gerektiğine inanıyoruz dedi.

Osmanlı tarihini ve tabii güzellikleri içinde barındıran Bahçecik Şehitekrem'in saklı bir cennet, şehrin gürültüsünden kaçış noktası olmasının da ayrı bir değer olduğunu belirterek herkesi mahalleyi ziyaret etmeye davet etti.

18 Oca 2019 - 14:07 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.