Büyükşehirden otobüsçülere yıllık 12 milyon TL!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında aldığı karar ile otobüsçülere ücretsiz biniş desteği verecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı meclis tolantısında Kocaelili minübüsçülere ve otobüsçülere ücretsiz binişler için destek kararı almıştı. Minübüslere Belediyenin sağladı imkan ile ücretsiz biniş yapan 65 yaş üstü, engelli, polis, ve zabıtaların bakanlık tarafından ödenen ücretine ek olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de otobüsçülere destek verecek. Belediyenin vereceği destek 1 Mart tarihi itibari ile başladı.

YILLIK 12 MİLYON

İzmit, Gebze, Değirmendere, Karamürsel, Gölcük ve Körfez kooperatiflerinin ödemeler noktasında yaşadığı mağduriyet bu ödemeler aracılığı ile giderilmiş olacak. Bu ödemeler ile birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin kasasından yıllık 12 milyon Türk Lirası çıkacak

17 Mar 2019 - 10:24 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.