Durmuş: O kamplar Bahçecik'te

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in iddia ettiği silahlı kampların bir tanesinin de Bahçecik’te olduğu öne sürüldü

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde bazı illerde silahlı kamplar olduğunu öne sürmüştü. Bu iddialar adeta Türkiye’de bomba etkisi yaratmıştı. Hükümet kanadı ise bu iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı. Bu silahlı kamplardan birinin de ilimizde olduğu öne sürülmüştü. İYİ Parti Kocaeli Teşkilatı’nın bugünkü tanıtım toplantısına İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Cumali Durmuş da katıldı.

DENEDİM AMA ALMADILAR 

Durmuş, konuşmasında bu kamplara değindi. Genel başkanı Akşener’e destek veren Durmuş, ciddi bir iddia ortaya attı. Durmuş, “Türkiye’de artık silahlı kamplar çoğalıyor. Kocaeli’de de bir tane var. Hatta bunun yerini Bahçecik’te görebilirsiniz. Giriş kapısından içeriye girebilirseniz tabi. Ben denedim ama giremedim” dedi. Bu iddiaya AK Partililerin ne cevap vereceği ise merak konusu oldu.

05 Oca 2018 - 11:28 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.