Vali Aksoy’dan 30 Ağustos mesajı

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı. Aksoy’un mesajında şunlar yer aldı: “Türk Milletinin yeniden doğuşunu müjdeleyen ve Türkiye Cumhuriyetine hayat veren büyük zaferin 95. yıldönümünü milletçe coşku içinde kutlamanın gururunu yaşıyoruz.  Ecdadımız, uğrunda büyük bedeller ödeyerek, bizlere her sayfası zaferlerle dolu bir tarih armağan etmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde ordu-millet kenetlenmesiyle kazanılan 30 Ağustos Zaferi de bu süreçteki tarihi dönemeçlerden birini ifade etmektedir. Bu eşsiz zaferin ardında, yokluk ve imkansızlıklar içinde bulunan aziz milletimizin birlik ve beraberliği, istiklal ve hürriyet aşkı, kahraman ordumuzun da cesaret ve fedakarlığı bulunmaktadır.

15 TEMMUZ VURGUSU

Tarih boyunca karşılaştığı tüm engelleri birlik ve kardeşlik içinde, kararlı duruşuyla aşan aziz milletimiz, 15 Temmuz’da da İstiklalimizi tehdit eden şer odaklarına aynı kararlılıkla cevap vermesini bilmiştir. Milletimiz, bu uğurdaki kararlı duruşunu dünya var oldukça gösterecek ve bütün gücünü ülkemizin kalkınması, barışı ve huzuru için harcayacaktır.  30 Ağustos, Türk Milleti için onur ve gurur günüdür.  Bu duygu ve düşüncelerle; vatan, millet, bağımsızlık ve bayrak gibi değerlerimiz için canlarını feda eden ve bugün sahip olduğumuz imkanların temellerini atan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, aziz şehitlerimizi,  15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyor,      30 Ağustos Zafer Bayramı’nızı kutluyorum.” 

28 Ağu 2017 - 13:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.