Karateciler Dünya Şampiyonası’ndan başarı ile döndüler!

Karateciler Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor’lu başarılı Karateciler Dünya Şampiyonasından başarı ile döndüler.

Karateciler Dünya Şampiyonası’ndan başarı ile döndüler!
Karateciler Dünya Şampiyonası’ndan başarı ile döndüler!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

2 GÜMÜŞ MADALYA

Şili’nin başkenti Santiago’da düzenlenen Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Dünya Karate Şampiyonası’nda 96 ülkeden ve 1557 sporcu mücadele etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’u ve milli takımı temsil eden Ömer Abdurrahim Özer ve Gülsen Demirtürk U21 Şampiyonası’ndan 2 gümüş madalya elde etti.

BAŞARILARI ARASINA EKLEDİ

Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Dünya Karate Şampiyonası’nda Türkiye Karate Milli Takım adına U21 Bayan Kumite 55 Kg’da yarışan Gülsen Demirtürk finalde karşılaştığı Şilili rakibine yenilerek gümüş madalyanın sahibi oldu. Kariyerinde Türkiye, Balkan ve Avrupa dereceleri bulunan Gülsen Demirtürk başarıları arasına dünya derecesini de eklemiş oldu.

ÖMER ÖZER DÜNYA 2.’Sİ

Şili’de düzenlenen 21 yaş altı dünya karate şampiyonasında 67 Kg’da tatamiye çıkan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un alt yapısından yetişen sporcu Ömer Abdurrahim Özer de zorlu müsabakaların ardından finale çıkmayı başardı. Özer Kazak rakibine 2-0 yenilerek gümüş madalyanın sahibi oldu.

Spor Haberleri İçin TIKLAYINIZ…

31 Eki 2019 - 11:35 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.