İsmail Çeviker koronavirüse yenik düştü

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde koronavirüs tedavisi gören 60 yaşındaki İsmail Çeviker verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Kocaeli Derince 60 evlerde ikamet eden ve Derince’nin sevilen simalarından olan 60 yaşındaki emekli İsmail Çeviker, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uzun zamandır koronavirüs ile mücadele ediyordu. Emekli olduktan sonra mahallede esnaflık yapan Çeviker, koronavirüse yenik düşerek hayatını kaybetti.Acı haber tüm sevenlerini yasa boğdu. Korona nedeniyle yaşamını yitiren İsmail Çeviker, bugün toprağa verilecek.

Kocaeli Fikir olarak merhuma Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

25 Nis 2020 - 16:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.