Selman Yıldırım, kararını değiştirdi!

CHP’den İzmit Belediye Başkan aday adaylığını geri çektiği belirtilen Selman Yıldırım, verdiği karardan vazgeçti

CHP eski İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, bir yıl önceden partisinden İzmit Belediye Başkan aday adayı olacağını ilan etmişti. Bir yıldır tüm çalışmalarını ona göre organize eden Yıldırım, resmi sürecin başlamasıyla birlikte belediye başkan aday adaylığı evraklarını da teslim almıştı. Ancak geçtiğimiz hafta Yıldırım’ın ekonomik sıkıntı ve sağlık sorunlarını gerekçe göstererek aday adayı olmayacağı öne sürülmüştü.

SON GÜN BAŞVURU 

Bu kararın ardından sessizliğini koruyan Yıldırım, kararını değiştirmiş. Aday adaylığından çekildikten sonra partililer ve desteğini aldığı kişiler tarafından baskı yapılan Yıldırım’ın aday adaylığını yeniden düşündüğü belirtiliyor. Yıldırım’ın CHP’deki resmi başvuru sürecinin son bulduğu Cuma günü evraklarını teslim edeceği öne sürülüyor.

25 Eki 2018 - 16:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.