İzmit ilçesinde icradan satılık arsa

Kocaeli İzmit ilçesi Durhasan Mahallesi’nde bulunan 2 bin metrekare tarla icradan satışa sunulacak.

İCRADAN SATILIK TARLA

Kocaeli 3. Sulh Hukuk Mahkemesi İzmit Durhasan Mahellesi’nde icradan tarla satışa çıkarıyor. Tarlanın satış ihalesi 11 Ekim tarihinde Kocaeli 3. Aile Mahkemesi Duruşma Salonu’nda olacak. Açık arttırma usulü yapılacak olan ihale için istenen Muhammed Bedel 329 bin 340 TL.

ARAZİ ÖZELLİKLERİ

2 Bin metrekare olan çalılık vasfında olan tarla üzerinde taşınabilir nitelikte konteyner ile 1 adet Ceviz, 1 adet incir, 1 adet erik, 1 dişbudak ve 2 adet meşe ağacı bulunuyor. İZAYDAŞ Atık Yakma tesisinin yakınında bulunan tarla için alıcı çıkmazsa ikinci satış günü 11 Kasım tarihinde 14.30’da yapılacak.

Güncel Kocaeli haberleri için tıklayınız

09 Eyl 2019 - 12:22 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.