AK Parti kongre hazırlıkları için start verdi!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 8 Kasım’da gerçekleşecek AK Parti Kocaeli İl Kongresi’nin hazırlıkları için start verildi

AK PARTİ KOCAELİ KONGRE 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bizzat AK Parti Kocaeli 7.Olağan İl Kongresi’nin 8 Kasım Pazar günü yapılacağı açıklandı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, açıklamanın yapılmasından hemen sonra hızlıca İl Yürütme Kurulunu toplayarak kongre hazırlıklarının startını verdi. Perşembe günü yapılan toplantıda kongreyle ilgili yapılacak hazırlıklar görüşüldü. Buna göre doğal delegeler hariç, 600 delegenin oy kullanma hakkı bulunan kongrenin detaylarının pazartesi günü belirleneceğini belirten başkan Ellibeş şunları söyledi:

BÜYÜK BİR ONUR YAŞIYORUZ 

“Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kongre tarihini açıklaması ve kongreye katılacağı müjdesini vermesi teşkilatımızda büyük bir heyecan yarattı. Açıklamanın yapıldığı andan itibaren teşkilatımızdan çok güzel mesajlar alıyoruz. İlçe kongrelerimizde olduğu gibi en üst düzeyde sağlık tedbirlerimizi alarak Kocaeli teşkilatlarına ne kadar önem verdiğini kongre tarihini bizzat açıklayarak bir kez daha gösteren Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı en güzel şekilde karşılamak istiyoruz. Çok heyecanlıyız, çok mutluyuz. Büyük bir onur yaşıyoruz. İnşallah güzel bir kongre için en iyi şekilde hazırlanacağız. On beş günde 10 kongre birden yapan bir teşkilatız ancak yine de il kongresinin ayrı bir heyecanı var. Kongrenin nerede olacağına pazartesi günü yapacağımız yönetim kurulu toplantısında karar vereceğiz. Alternatiflerimiz var. Hava şartları ve sağlık tedbirlerini düşünerek kongremizin nerede olacağına karar vereceğiz.” 

16 Eki 2020 - 10:21 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.