AK Partili aday adayının BTA İç Ve Dış Ticaret şirketi konkordato istedi

AK Parti geçmiş dönem Gebze’den milletvekili âday adayı Ümit Bengi’nin şirketi BTA İç Ve Dış Ticaret Pazarlama Anonim Şirketi konkordato başvurusunda bulundu.

AK Partili aday adayının BTA İç Ve Dış Ticaret  şirketi konkordato istedi
Haber albümü için resme tıklayın

Nazım Özgün Erbulan

Ekonomik sorunlar yaşayan ve borçlarıyla ilgili daralmalar yaşayan şirketler konkordato başvurusunda bulunurken  Kocaeli Gebze ilçesinde hizmet veren BTA İç Ve Dış Ticaret Pazarlama Limited Şirketi’nin konkordato talebi kabul edildi.

GEÇİCİ KOMİSER ATANDI

24 Haziran seçimlerinde AK Parti Gebze’den milletvekilliği için aday adayı olan Ümit Bengi’nin şirketiyle ilgili Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi 3 ay geçici mühlet kararını bildirdi. Şirkete geçici komiser olarak mali müşavir Taner Öner atandı.  

Şirketin bir sonraki duruşması 4 Nisan 2019 tarihinde görülecek.

17 Oca 2019 - 09:50 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.