Son çıkarılan Valiler KHK’sı ile Bilecik Valiliği görevine atanan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın, Büyükşehir Belediyesi makam odasında düzenlenen devir teslim töreniyle Genel Sekreterlik görevini İSU Genel Müdürü İlhan Bayram’a teslim etti. Devir teslim töreninde Genel Sekreter Yardımcıları Ali Yeşildal, Gökmen Mengüç, Doğan Erol ve Mustafa Altay’da yer aldı. Ayrıca devir teslim töreninde kent halkına ve çalışanlarına sonsuz teşekkürlerini sunan Büyükakın, Cuma günü Bilecik Valiliği görevine başlayacağını ifade etti.
“CUMA GÜNÜ BAŞLAYACAĞIM”
Devir teslim töreninde konuşan Büyükakın, “Bu vesileyle hem Kocaeli halkına hemde Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına veda etmek için buradayım. Nasip olursa Cuma günü Bilecik’te göreve başlayacağım. 12 yıldır İSU Genel Müdürlüğü yapan İlhan Bayram’a görevi devrediyorum. Bizim hem çalışma arkadaşı olarak hem de günlük hayatta dostluğumuz var. Önceki görevini başarıyla yürüten arkadaşımızın da bu görevi başarıyla yürüteceğinden şüphem yok. Yeni görevinde Sayın İlhan Bayram’a başarılar diliyorum. Bu bir bayrak yarışıdır biz bayrağı devraldık şimdi de devrediyoruz. Kocaeli halkı inşallah hizmetlerden dolayı memnundurlar ve haklarını helal ederler. Bunun yanında çalışan arkadaşlarımıza da hoşçakal diyorum ve hepsine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
FAYDALI İŞLER YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Büyükakın’ın ardından konuşan İlhan Bayram, “Ayrılıklar böyle biraz hüzünlü oluyor. Bende İSU’da ki arkadaşlarımdan ayrılırken biraz hüzün yaşadım. Fakat bu tatlı bir hüzündü. Sayın Büyükakın hem akademisyen olarak hem de Büyükşehirdeki görevleriyle şehre büyük katkıları olan bir insan. Sayın Valimizin ifade ettiği gibi bu bir bayrak yarışıdır. Bizde bu bayrağı devralarak görevimizin gerektirdiği neyse onu yapacağız ve kent için faydalı işler yapmaya devam edeceğiz. Sayın Büyükakın’ın da Bilecik’teki Valilik görevini başarıyla yürüteceğinden hiç şüphem yok” şeklinde konuştu
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.