Yasin Özlü: İşveren ile iş arayanları buluşturacağız

Cumhur İttifakı AK Parti Başiskele Belediye Başkan adayı Yasin Özlü, Başiskele ilçe sınırları içinde faaliyetlerini sürdüren fabrikaları ziyaret etti

Yasin Özlü: İşveren ile iş arayanları buluşturacağız
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhur İttifakı AK Parti Başiskele Belediye Başkan adayı Yasin Özlü, ilçede faaliyet gösteren; Özcan Pişmaniye, Sar Cam, GEMONT ve Ekaldes Aydınlatma firmalarını ziyaret ederek, çalışmalar ve yapılan işler hakkında bilgiler aldı, işçiler ile sohbet etti. Özlü ve beraberindeki heyet ilk olarak Karadenizliler Mahallesi’ndeki Özcan Pişmaniye’nin tesislerini ziyaret etti. Hem çalışmalar hakkında bilgi aldı hem de çalışanlarla birlikte pişmaniye çekti.

İŞÇİLERLE HASBİHAL ETTİ

Özlü ve beraberindeki heyet daha sonra Sar Cam’ın, cam işleme tesislerini gezdi. Avrupa standartlarında üretim yapılan fabrikada çalışan işçiler ile sohbet eden Özlü, işverenlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. GEMONT’un tesislerini de ziyaret eden Özlü, fabrika müdürü Mehmet Mutlu'dan çalışmalara ilişkin bilgiler edindi, işçilerle hasbihal etti.

'İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURACAĞIZ'

Çok sayıda Başiskeleli’ye istihdam imkânı sağlayan ve Kocaeli’ye önemli yatırımlar yapan Ekaldes Aydınlatma fabrikasını da gezen Özlü, ziyaretlerde işçi ve işvereni bir araya getirecek istihdam merkezi projesinden bahsetti. Özlü, “Başiskele’de istihdama yönelik projeler geliştireceğiz. İstihdam Merkezi projemiz ile işveren ile iş arayanları buluşturacağız” dedi.

21 Mar 2019 - 16:54 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.