Posco eleman arıyor!

Sendikalı olduktan sonra 80 işçisini işten atan POSCO Assan Çelik Fabrikası, çıkardığı işçilerin yerine yeni işçiler almak için gazeteye ilan verdi.

Alikahya'da bulunan POSCO Assan fabrikası 80 işçinin işine son vermişti. İşçiler haklarını aramak için eylem yapmış ve vatandaşlardan büyük destek görmüşlerdi. Fabrika attığı işçilerin yerine yerine yeni işçiler almak için gazetelere ilan verdi.

20 Kas 2017 - 10:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.