Hikmet Erenkaya İZGAZ davasından beraat etti

CHP Kocaeli eski Milletvekili, Eski İzmit Büyükşehir Belediye başkanı ve eski Saraybahçe Belediye Başkanı Hikmet Erenaya’nın hakkında başlatılan İZGAZ davasında beraat etti.

Eski Saraybahçe Belediye Başkanı Hikmet Erenkaya, İZGAZ davasından oy birliğiyle beraat etti.

OY BİRLİĞİYLE

İZGAZ’ı zarara uğrattıkları gerekçesiyle dönemin belediye başkanı Sefa Sirmen’e dava açılmış, Hikmet Erenkaya’nın davası da bu davayla birleştirilmişti. Sirmen bu davadan 6 yıl 3 ay hapis cezası almıştı. Hikmet Erenkaya’nın davası 10 gün önce oy birliğiyle Ağır Ceza Mahkemesi’nde düşürüldü ve Erenkaya beraat etti.

28 Ara 2018 - 15:15 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.