AK Parti’nin adayları belli oldu!

AK Parti Kocaeli Milletvekili adayları belli oldu!

AK Parti’nin adayları belli oldu!
AK Parti’nin adayları belli oldu!
Haber albümü için resme tıklayın

24 Haziran’da yapılacak olan erken genel seçimler öncesinde AK Parti’nin milletvekili aday listeleri bugün itibariyle belli oldu. AK Parti’den milletvekili olabilmek için Kocaeli’den 108 aday adayı müracaatta bulunmuştu. Müracaatta bulunanlar arasında mevcut 7 milletvekili yer alırken, il başkanı Şemsettin Ceyhan da görevini bırakarak aday adayı olmuştu. Yine eski il başkanı Mahmut Civelek de başvuruda bulunanlar arasında yer alıyor. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık da yine başvuruda bulunmuştu.

ADAY ADAYLARINDAN ÇIKARMA 

Milletvekili adayları, bugün Başiskele’de bulunan Soğuksu Restaurant’ta bir araya geldi. Geçtiğimiz senelerde olduğu gibi yine aynı yerde buluşan AK Partililerin gergin oldukları her hallerinden belliydi. AK Partili milletvekili aday adaylarını il başkan vekili Abdullah Eryarsoy karşıladı. Ayrıca teşkilatta görevli birçok isim de yine restorana geldi.

PARTİLİLER AKIN ETTİ

Toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilçe belediye başkanları, İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, il kadın kolları başkanı Serpil Yılmaz, il gençlik kolları başkanı ve milletvekili aday adayı Emre Kahraman ve 101 aday adayı geldi. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ile mevcut milletvekilleri ise adaylık açıklamasına gelmedi.

18 YAŞINDA ADAY GÖSTERİLDİ

AK parti Kocaeli Milletvekili adaylarından ilki açıklandı. AK Parti'nin Kocaeli milletvekili adaylarından biri 18 yaşındaki Elif Nur Bayram oldu. AK Parti Kocaeli Milletvekili adaylarından Bayram, kendisine 11. sırada yer buldu. 2000 Kocaeli doğumlu olan Elifnur Bayram, Kocaeli Fen Lisesi son sınıf öğrencisi.

İŞTE O ADAYLAR; 

FİKRİ IŞIK ÖĞRETMEN

İLYAS ŞEKER 

RADİYE SEZER KATIRCIOĞLU 

MEHMET AKİF YILMAZ

SAMİ ÇAKIR 

CEMİL YAMAN YÖNETİCİ 

EMİNE ZEYBEK 

HAKAN HÖBEK

UFUK EKİNCİ 

OSMAN TÜFEKÇİ

ELİFNUR BAYRAM 

ENVER ZENGİN

HAYRETTİN DENİZ 

21 May 2018 - 16:43 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.